2014. október 10., péntek

Playboy Generation illatok- TESZT

Sziasztok!

Szörnyű, hogy egy egész hónap eltelt a legutóbbi bejegyzés óta, de egyszerűen annyira gyorsan mennek a napok, sőt a hetek is, hogy valami hihetetlen. De ezt majd egy másik bejegyzésben... :]

Szerencsére újabb Playboy termékek kipróbálására kaptam lehetőséget. Pontosabban én is és a párom is. Méghozzá egy férfi és egy női parfüm személyében. Erről lesz tehát most szó.

Csomagolás: Mindkét EDT papírdobozban érkezett. A női igazi csajos rózsaszín-fehér, a férfi pedig kék-fekete alapszínekkel. Mint láthatjátok a női kissé viseltes, de ez leginkább a posta hibája, szerencsére emiatt semmit nem veszít az értékéből. Egyébként nekem mindkettő csomagolása tetszik, olyan kis friss, fiatalos hatást keltenek.A papírdobozok hátulján minden fontos információt megtalálunk. Aminek külön örülök, hogy teljesen jól olvasható.


Tartalom: A női parfüm 50 ml, a férfi pedig 100 ml


A női üvege bájos, kerekded formájú, a masnis-nyuszifüles kupaktól pedig elolvadtam... A férfié pedig üvege engem leginkább egy laposüvegre emlékeztet, és persze a nyuszik itt is megjelennék, méghozzá az üveg elején... és a kupakon is. :]

Ezek amolyan "élet apró örömei" dolgok, amit egyáltalán nem tartok feleslegesnek, hiszen mennyivel aranyosabb egy ilyen nyuszis minta, mintha semmi nem lenne ott.


Illat: Még mindig nem vagyok nagy illatszakértő, de határozottan állíthatom, hogy mindkét illat nagyon finom. A női engem egyébként nagyon emlékeztet egy másik Playboy illatra, csak kicsit nőiesebbnek, "felnőttesebbnek" mondanám. Édeskés, gyümölcsös illat, amit bármilyen évszakban vagy alkalomra szívesen használok. - Egyébként mostanában gyakrabban használtam, mint a Bvlgari parfümöt, ami azért nagy szó nálam.

A férfi illatoknál általában az a bajom, hogy olyan "apu" illata van... Ha nem is mondanám őket öregesnek, de fiatalosnak sem. Ez az illat viszont fiatalos, élettel teli, és mégis férfias.

Tartósság: Részemről kicsikét lehetne tartósabb. Ha reggel befújom magamat, délután sajnos már nem igazán érzem. Bár ezt nem mondom negatívumként mivel EDT-ről beszélünk.

Ár: Mindkettő 2500-300 Ft között mozog

Beszerezhetőség: drogériák, webshopok

Összességében én azt mondom, hogy mivel könnyen beszerezhető és az ára is igazán baráti, ennyit mindenképpen megér. A tartósságot sem a termék rovására említettem meg, hiszen nem EDP, ezért nem is várhatom el, hogy egész nap intenzíven érezzem az illatát. Szerintem egy szaglászást mindenképpen megér.

Egyébként a Rossmann-ban ha 3000 Ft értékben vásároltok Playboy termékeket, iszonyat édes nyuszis esernyőt kaptok ajándékba. :]

Köszönöm a figyelmet, a türelmet pedig még inkább... Jó éjszakát és kellemes estét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése