2014. május 17., szombat

NYX Fly With Me szempillaspirál - TESZT

Sziasztok!

A MyBeautyTools jóvoltából a 3 NYX szemhéjpúder (TESZT) mellett lehetőségem nyílt kipróbálni a márka "
Fly With Me" névre keresztelt szempillaspirálját is, erről lesz ma szó.



Csomagolás: Fekete papírdobozkában érkezett a spirál, ez szerintem egyrészt azért minőségi érzetet kelt a vásárlóban, másrészt csak amiatt nem örültem neki, mert úgyis a kukában végzi a doboz, így egy szemetelést megúszhattunk volna.


Viszont a dobozon minden információt megtalálunk, a spirálon csak a legfontosabb feliratok kapnak helyet. Karcsú, fényes fekete tokja van, és a kupak is ilyen, fehér felirat, semmi csicsa, semmi extra, mégis elegáns és szerintem ránézésre tipikusan az az "univerzális" csomagolás, ami minden korosztályt megcéloz.


Kefe: Még sosem láttam pont ilyen keféjű spirált, ezért igazán izgatott voltam, amikor megláttam, hogy vajon mit fog tudni, és hogy fogom tudni használni egyáltalán? Mint látjátok a képen is, pont fordítva épülnek fel a kis sörték - amik egyébként gumiból vannak -, mint a normál spirálkeféknél. Ez ugyanis pont a vége felé vastagodik, a szára felé pedig kisebbek a gumisörték. Bár eleinte tényleg fura volt, de aztán rájöttem, hogy nem is használni volt fura, inkább maga a tudat.  



Nyak: Szerencsére kellőképpen szűk, ami azért jó pont részemről, mert sok gumisörtés spirálnál azt vettem észre, hogy mivel nem elég szűk a nyaknál, nem húzza le rendesen a festéket, ami megül a sörték között, ennél azonban szerencsére szépen lehúzza a felesleget.


Tartalom: 8 gramm


Pucér pillák:

(Friss kép hiányában most ez a régebbi maradt, de igyekszem majd újat csinálni)

1 rétegben:



2 rétegben:



Szín, pigmentáltság: Erőteljes fekete színe van

Illat: Tipikus szempillaspirál festék illata van

Tartósság: Szerencsére nem pereg le, viszont a minimális dörzsölést sem bírja. Egy hosszabb nap után sem folyik el, nem potyog, ha nem dörzsölöm.

Használhatóság: Nekem elég fura ez a buci vég, így nem egyszer sikerült már szembeszúrni magam (szó szerint :D) vele, de azért idővel meg lehet szokni, ha rájön az ember arra a "pózra", amiben kényelmesen tud vele spirálozni.
Mint minden spirált, ezt is két rétegben szoktam használni. Így natúr szemen annyira nem látványos, viszont ha ki van húzva a szemem, sokkal szebben mutat. Azt az egyet nem szeretem benne, hogy néha hajlamos összetapasztani a pillákat, de szeretem benne, hogy nem pereg le, és egy hosszabb napot is jól bírt. A visszatartó erő részemről leginkább az ára lehet, főleg, hogy most van egy KEDVENC (így, csupa nagy betűvel) spirálom, ami minden eddigit ver. De erről majd egy másik bejegyzésben... :]  

Ár: 3490 Ft

Beszerezhetőség: IDE kattintva rendelhetitek meg a MyBeautyTools webáruházából.

Köszönöm a figyelmet, kellemes hétvégét mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Hát én a képek alapján nem vagyok elájulva tőle...
    Az ezer forintos Avon SuperShock spirál ennél sokkal többet tud. Nem is cserélem le :)

    VálaszTörlés