2012. március 4., vasárnap

Floren lakklemosó

Sziasztok!

Itt már bemutattam a kedvenc körömlakklemosóm, de a héten anyukám vett egy másikat is, egy Floren lakklemosót. Nem tudom, ki mennyire ismeri a márkát, nekem tusfürdőm volt (illetve van is, mert azt használom) tőlük, és nagyon szeretem. Eddig eurós boltokban találkoztam a márkával, és a honlapjukat nézegettem párszor.

Nem drágák a termékeik, viszont ár/minőség arányában engem meggyőzött eddig.

És akkor, hogy miről is van szó:


Egyszerű, műanyag kis flakonban van 100 ml acetonos körömlakklemosó. A csomagolásról nem nagyon akarok szót ejteni, szerintem nem ez a lényege, de ettől függetlenül nincs gondom vele, jól zár a kupakja, és ez a lényeg. 
Amitől én elszoktam (és elfelejtettem lefényképezni), hogy a teteje olyan, hogy ha levettük a kupakot, hogy egy pici lyukon tudjuk kinyomni belőle a lemosót, ez szerintem csak megszokás kérdése, én az elmúlt pár évben hozzászoktam a másik fajtához, de ez legyen a legnagyobb gondom az életben.... ;]


A hátulján leírás, hogy ne kerüljön szembe, ne használjunk mellette nyílt lángot, és ne dohányozzunk, valamint hogy használat után mossunk kezet. Ez nekem egyértelmű, de gond sosem lehet belőle, ha ráírják.

Igazából nem fogom szerintem lecserélni az Isanát, de elhasználom ezt is, mert leszedi könnyen a lakkokat, és nem is kell sokat használni belőle. A 100 ml volt 160 vagy 180 Ft, amennyit nagyon megér szerintem!
A bajom csak annyi, hogy Veszprémben még nem nagyon találkoztam vele, igaz nem is igazán kerestem, de illatra jobban szeretem a másikat, és ha kiszámolom, azzal sem jövök ki rosszabbul, szóval olyan egynek elmegy darab... :]

Ti ismeritek ezt a márkát, esetleg szeretitek is?

Köszönöm a figyelmet, remélem Mindenkinek kellemesen telt a hétvége!
További szép napot/estét! ;]

2 megjegyzés:

  1. Én használtam ilyet, csak annak zöld kupakja volt és ha jól emlékszem illatosított is volt. Nem volt vele problémám, de használtam már ennél jobbat is. Ár/érték arányban teljesen jó :)

    VálaszTörlés
  2. Egy tipp: Auchanokban lehet kapni. Én is próbáltam, szerintem az Isana-s csak az illata miatt jobb :)

    VálaszTörlés